Helyi közélet

2015.11.22. 11:39

Segítünk: nekik kérjük az ajándékokat!

Miskolc, Pere - Az idei karácsonyi Segítünk akciónkkal a perei óvoda és óvodások ünnepét szeretnénk szebbé tenni.

Miskolc, Pere - Az idei karácsonyi Segítünk akciónkkal a perei óvoda és óvodások ünnepét szeretnénk szebbé tenni.

Idén kicsit korábban kezdtük szervezni karácsonyi akciónkat, hogy elegendő időt hagyjunk olvasóinknak az ajándékok elkészítéséhez. Az eddigi felajánlásokat cégektől, alapítványtól kaptuk – egy kivételével.

Olvasóink közül idén is első volt – hűséges előfizetőink bizonyára már ki is találták – a miskolci Kovács Gáborné, Ilona. Ő jó előre felvette a kapcsolatot rajtunk keresztül az óvoda vezetőjével, Salárné Zsíros Máriával, s megtudakolta, milyen varrnivaló ajándékkal kedveskedhetne.

Erről, s hogy hol tart a munkában, külön is írunk majd.

Igaz, csoportképet már közöltünk a perei gyerekekről, most egyenként is megismerhetik őket, saját kis kívánságaikkal együtt. Mi mindenesetre felkészültünk – az eddigi tapasztalatok alapján reménnyel – a szép kis csomagok fogadására szerkesztőségünkben.

Miskolc, Zsolcai kapu 3. 3. emelet. (Aki hozzájárul, arról fotót is készítünk.) Az ajándékokat az óvoda december 22-i ünnepségén kapják meg a gyerekek. Örömüket pedig a szokott módon – riport, képes összeállítás segítségével – osztjuk meg Önökkel!

Jelszavunk a régi: Segítsünk együtt!

- ÉM-SzK -


Adományötletek

Az ugyancsak hiányos játszóudvar felszereltségének bővítése (lehetőleg fából készült mászókák, asztalok, padok, játszóház, vonat, hinta stb.), kis biciklik, triciklik, labdák, számítógép, nyomtatófesték, kreatív játékok, üvegfestő készlet, gyurma, vasalható gyöngyök (HAMA), színes papírok, ragasztó, tempera, fonalak, legók, duplók, gurulós játéktároló szekrénykék, babakocsik, babaszobák, babák, fejbábok, drámajátékokhoz fejmaszkok, palást, angyalkaruha, szoknyák köténykékkel, mellények, kancsók, tányérok, evőeszközök, csészék, konyhai mérleg (a közös sütéshez).Pénzadományokat az önkormányzat az óvoda számára elkülönített számláján tudnak fogadni: Napköziotthonos Óvoda Pere, 11734097-16676237.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában