Helyi közélet

2015.11.19. 21:46

Piano Péntek - Fiatal tehetségek kerestetnek Miskolcon

Miskolc - Fiatal, tehetséges zongoristákat keresünk egy verseny keretében a miskolci Drót Bisztróval közösen.

Miskolc - Fiatal, tehetséges zongoristákat keresünk egy verseny keretében a miskolci Drót Bisztróval közösen.

Piano Péntek címmel indított útjára egy sorozatot a miskolci City Hotel Drót Bisztrója nemrég, lapunkkal közösen pedig tehetségkutató verseny indult erre alapozva, fiatal, ambiciózus pianistákat keresünk. A nevezési határidő december 11.-e, de már most sorra érkeznek a regisztrációk – tudtuk meg Barkóczi Esztertől, a bisztró igazgatójától. Azt is elmondta, hogy ezen a héten péntek este 7 órától Vadász Gyula jazz zongorista ül az étterem professzionális digitális zongorájához, és egy három órás műsort ad a vendégeknek. A fiatal miskolci tehetséget a Maszkura és a Tücsökraj zenekarban is hallhatta már a közönség, illetve a Sztárban Sztár műsorban is zenél.

Barkóczi Eszter arra buzdítja a versenyen indulni akaró fiatalokat, hogy látogassanak el pénteken a Drót Bisztróba, érezzék meg, hogy egy-egy ilyen koncertnek milyen a hangulata. Már csak azért is érdemes, mert, aki a december 18.-i döntőt megnyeri, 2016. január és május között 12 alkalommal léphet fel díjazás ellenében a Piano Péntek programban, mint a program állandó művésze.

Jelentkezési infók

Akik úgy érzik, szívesen adnának elő a Drót új digitális zongoráján, közönség előtt, és rendelkeznek ehhez 2–3 órás szórakoztató repertoárral, jelentkezhetnek a [email protected] címen.

December 18-án a jelenlévő közönség – amelyben részt vesznek lapunk munkatársai, a vállalkozó olvasók és a City Hotel vezetői is – szavazólapok útján döntenék el, hogy kik legyenek a győztesek.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában