Helyi közélet

2015.11.17. 16:46

Interjú: Belocca

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Mainground Music alapítója és a Music Killers oszlopos tagja Belocca volt, aki mesélt az idei évről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Mainground Music alapítója és a Music Killers oszlopos tagja Belocca volt, aki mesélt az idei évről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Összefoglalva milyen volt az idei éved Béci? Melyek voltak azok a momentumok, amelyek kiemelkedőek voltak számodra 2015-ben?

Belocca: Kellemes volt az év, jártam sok helyen itthon és külföldön is. A nyáron Spanyolországban jártam kétszer is. Az első spanyol fellépés északon Castro-Urdialesben volt Groovebox-al ami nagyon jól sikerült. Utána szinte egyből mentem Barcelonába a Sonar fesztiválra, ahol az Opium Club-ban zenéltem Olivier Giacomottoval, Prok & Fitchel és Stefano Noferinivel. Még a nyár előtt a kedvenc országomban, Hollandiában is voltam; Arnhemben. Májusban volt egy komoly születésnapi baráti bulim Pesten Budaival és Christopherrel, ami ismét csak jól sikerült és nem olyan régen visszatértem Regensburgba ahol éltem, de most játszani voltam ott az újonnan nyílt Club Shimmerlosba. Merem állítani, hogy életem egyik legjobb bulija volt eddig, nagyon jó volt a közönség és a hely is, a hangrendszerről nem is beszélve és persze rengeteg baráttal találkoztam ott, akiket még a kint tartózkodásom alatt ismertem meg. Nagyon jó volt a velük való találkozás.

Szabi: Mi újság a Mainground Music háza táján?

Belocca: A harmincadik megjelenésnél jár a kiadó. A legutóbbi megjelenés egy saját dalom volt a "My Love Don t Need No Money" ami szépen teljesített az eladásokban a Trackitdown-on. Előtte lévő sajátom a "Some Lovin" pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvend itthon. Ami pozitívum volt számomra az az, hogy sok fiatal magyar és külföldi tehetséget is támogathattam azzal, hogy megjelentettem a zenéjüket a kiadómon keresztül és ezáltal olyan nevesebb dj-k lemezestatyójába is belekerültek mint például UMEK, Stefano Noferini vagy Mark Knight.

 

Szabi: Mikor várható friss megjelenés?

Belocca: November végén lesz egy közös német barátommal, Tobi Kramerrel, ami majd a Great Stuff-on jön ki, ez lesz majd a "Be Rockin". Közben a végleges vokált várjuk Marco Lys-el egy közös zenénkre aminek még nincsen meg a helye. Dolgozok még egy közös zenén egy fiatal producer tehetséggel, Newmanherrel is, akinek nagyon tetszettek az eddigi munkái, illetve a saját kiadómon keresztül is jelent már meg. Ezek mellett egyedül is dolgozom itthon egy zenén, amit majd a saját kiadómon keresztül fogok megjelentetni, valamint egy vokálisabb darabon is ami egy kicsit kommerszebb lesz az eddigieknél, de maradok a house talaján természetesen.

Szabi: Tervek?

Belocca: Na az sok van, ha nem csak a zenei részét nézzük, de maradjunk a zenénél. A jó és minőségi munkák kezemből kiadása az mindig is egy terv maradt, illetve elvárás magammal szemben. A jövőben több más kiadót is megcélzok a sajátomon kívül. Szeretnék minél több országban fellépni, ahol még nem jártam, mert imádok utazni, tanulni és tapasztalni. Mikor egy másik országba megyek Európán kívül nem csak mint dj megyek, hanem mint turista is és lehetőség szerint maradok plusz napokat az adott helyen, hogy megismerhessem a kultúrát az építészetet a művészetet és persze mivel szeretek enni, a különlegességek megkóstolása sem egy utolsó dolog.

Belocca: Köszönöm Szabi!

Szabi: Köszönöm Béci, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában