Helyi közélet

2015.11.26. 22:16

Esettanulmányból a legjobbak a miskolci egyetemisták

Miskolc - Két rangos versenyen is nyertek a Miskolci Egyetem hallgatói.

Miskolc - Két rangos versenyen is nyertek a Miskolci Egyetem hallgatói.

Az első helyen végzett az Amber Road elnevezésű, angol nyelven megtartott esettanulmányi versenyen a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának csapata.

November 3-5. között először rendezte meg a Nyugat-magyarországi Egyetem Gazdaságtudományi Kara a versenyt, amelyre másik 5 egyetemmel együtt a Miskolci Egyetem is meghívást kapott.

A résztvevő csapatok között volt cseh, lengyel, szerb, szlovák, valamint két magyar (soproni és miskolci). A versenyzőknek három témakörben kellett helytállniuk: logisztika, nemzetközi szállítmányozás és nemzetközi üzlet.

A miskolci csapat tagjai: Balázs Bence (logisztikai menedzsment mesterszak), Danás Edina (logisztikai menedzsment mesterszak), Kojsza Gréta (nemzetközi gazdálkodás alapképzési szak), Timkó Boglárka (logisztikai menedzsment mesterszak).

Itt is nyertek

Szintén a Gazdaságtudományi Kar hallgatói nyertek október végén, a Pécsen megrendezett VIII. Papp László Számviteli Esettanulmányi Versenyen. A megmérettetésre érkező 4 fős csapatoknak 24 óra állt rendelkezésükre, hogy az esettanulmányban megfogalmazott kérdésekre egy vezetői összefoglaló és egy 20 perces prezentáció keretében adjanak válaszokat.

 

A nyertes csapat tagjai: Balajti Péter (gazdálkodás és menedzsment alapképzési szak), Gergely Zita (számvitel mesterszak), Oprável Konrád (gazdálkodás és menedzsment alapképzési szak), Fodor Kitti (számvitel mesterszak).

ÉM​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában