Helyi közélet

2015.11.23. 21:52

Egy nap a daganatos gyermekek segítéséért

Miskolc - A beteg gyermeküket ápoló vagy elveszített szülőknek segít a Kun Klaudia Alapítvány.

Miskolc - A beteg gyermeküket ápoló vagy elveszített szülőknek segít a Kun Klaudia Alapítvány.

Egy nap a daganatos gyermekekért címmel rendezte meg programját szombaton a Kun Klaudia Angyali Gyermekszív Agydaganatos Gyermekekért Alapítvány Miskolcon, melynek célja az volt, hogy a beteg, illetve gyermekét már elveszített szülők számára segítséget nyújtsanak az elfogadásban, a tragédia feldolgozásában. Mivel sokakat érint a szörnyű betegség, kiemelten fontos, hogy a család, valamint a barátok ne forduljanak el a tragédiát elszenvedettektől.

A műsorban szerepelt az Erkel Ferenc Zeneiskola, a Miskolci Csodamalom Bábszínház, valamint Lippai Marianna motivációs előadását hallhatták az érdeklődők. A rendezvényen sok támogató és szülő is jelen volt, a támogatói belépőjegyek és a tombola bevételéből a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Onkológiai B osztályát szeretnék még komfortosabbá tenni a gyógyuló kis betegek számára, így tévéket és függönyöket szeretnének vásárolni, miközben a falak festésén is dolgoznak, melyekre mesefigurák képei kerülnek. Az alapítvány folyamatosan azon fáradozik, hogy minél több gyermeknek és szülőnek tudjanak segíteni, amihez egyre több támogatóra is találnak. Jelenleg három daganatos betegséggel küzdő apróságnak segítenek a mindennapok nehézségeinek leküzdésében.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában