Helyi közélet

2015.11.04. 10:38

A miskolci műtőből lopott memóriát a borsodi férfi

Miskolc, Sajószentpéter - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy miskolci kórház műtőjéből memóriakártyát és merevlemezt tulajdonított el.

Miskolc, Sajószentpéter - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy miskolci kórház műtőjéből memóriakártyát és merevlemezt tulajdonított el.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. D. 26 éves sajószentpéteri lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. július 7-én 13 óra után egy miskolci kórház egyik műtőjében lévő számítógépből kiszerelt és eltulajdonított két memóriakártyát és egy merevlemezt.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható sajószentpéteri férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában