Helyi közélet

2015.11.15. 12:47

A gazdaság ütőerén a kezük

Miskolc - A Századvég Gazdaságkutató Zrt. erőssége a hazai gazdaság ciklikus helyzetének és külső környezetének elemzése, rövid távú makrogazdasági folyamatok előrejelzése, a gazdaságpolitika nyomon követése, a pénzügyi közvetítőrendszer és a munkaerőpiac állapotának vizsgálata, valamint a nemzetgazdaság egyes ágazatainak kutatása – tudtuk meg Márton Péter vezérigazgatótól.

Miskolc - A Századvég Gazdaságkutató Zrt. erőssége a hazai gazdaság ciklikus helyzetének és külső környezetének elemzése, rövid távú makrogazdasági folyamatok előrejelzése, a gazdaságpolitika nyomon követése, a pénzügyi közvetítőrendszer és a munkaerőpiac állapotának vizsgálata, valamint a nemzetgazdaság egyes ágazatainak kutatása – tudtuk meg Márton Péter vezérigazgatótól. „Az elemzések, kutatások során felhalmozott tudásbázis olyan erőforrást jelent, amivel érdemben támogathatjuk megrendelőnk – legyen az egyedi vállalat vagy vállalatcsoport – döntés-előkészítéseit.”

A kutatások az információk rendszerezését és értelmezését, a gazdasági tendenciák felvázolását, a rövid távú gazdasági prognózisok felállítását egyaránt tartalmazzák.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában