Helyi közélet

2015.11.23. 16:51

22 év után: "Miskolc a kosárlabdasport városa"

Miskolc - A Magyarország - Izland válogatott mérkőzés hosszú szünetében avatták fel azt az emléktáblát, amelyből egy példányt 22 évvel ezelőtt kapott Miskolc városa a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségétől, és amelyen a „Miskolc a kosárlabdasport városa” felirat szerepelt.

Miskolc - A Magyarország - Izland válogatott mérkőzés hosszú szünetében avatták fel azt az emléktáblát, amelyből egy példányt 22 évvel ezelőtt kapott Miskolc városa a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségétől, és amelyen a „Miskolc a kosárlabdasport városa” felirat szerepelt. Mivel az eredeti tábla eltűnt, így egy reprodukció került felszerelésre a miskolci városi sportcsarnokban, a főbejárat aulájában. A kosárlabda szövetség részéről a mostani eseményen Bodnár Péter volt jelen, azok közül, akik miatt ezt a címet kiérdemelte a város, Ambrus Erzsébet mint volt játékos, Király Sándor mint volt vezetőedző és Boros Árpád mint volt klubelnök vett részt az ünnepségen. A városvezetést senki nem képviselte, házigazdaként Egri István, a Miskolci Városi Szabadidőközpont ügyvezető igazgatója volt jelen.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában