Helyi közélet

2015.10.06. 13:47

Videó: Gatyában táncolt a német sztár a tiszalúci parton - megdöbbentő felvételek

Miskolc, Tiszalúc - Jobban jár, ha felköti az alsóneműjét, mert még egy ilyen videót nem fog látni: a tiszalúci vízparton a német énekes gatyában táncolt két kubai táncosnő társaságában. Nem vicc, nem kamu! Ez véresen komoly! És mi ott voltunk...

Miskolc, Tiszalúc - Jobban jár, ha felköti az alsóneműjét, mert még egy ilyen videót nem fog látni: a tiszalúci vízparton a német énekes gatyában táncolt két kubai táncosnő társaságában. Nem vicc, nem kamu! Ez véresen komoly! És mi ott voltunk...Christian Schneider magyar származású, Németországban élő zenész idén hatvan éves. Ebből az alkalomból egyfajta „önmagvalósító” zenei albumot készít. Az albumhoz videoklippek is készülnek, amelyek közül az egyiket – horgászattal, kubai táncos lányokkal – éppen a tiszalúci vízparti kempingben forgatták vasárnap délelőtt. Természetesen fotósunk jelen volt, hogy megörökítse az eseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában