Helyi közélet

2015.10.20. 13:15

Veszélyes volt, megoldották

Miskolc - Hiányoznak a kis ajtók több villanyoszlopon a miskolci Szabó Lőrinc sétányon. A közelben iskola, életveszély, ha gyerek ér hozzá! - hívta fel figyelmünket olvasónk hétfőn. Kinek a feladata ellenőrizni, és pótolni a hiányzó alkatrészeket? - kérdeztük az illetékest.

Miskolc - Hiányoznak a kis ajtók több villanyoszlopon a miskolci Szabó Lőrinc sétányon. A közelben iskola, életveszély, ha gyerek ér hozzá! - hívta fel figyelmünket olvasónk hétfőn. Kinek a feladata ellenőrizni, és pótolni a hiányzó alkatrészeket? - kérdeztük az illetékest."Hétfő kora délutánig nem érkezett hibabejelentés minderről, ezért kolléganőm hétfő délután jelezte a problémát a műszaki hibabejelentő számon. Az illetékes szakterület igyekezni fog a balesetveszély elhárításában, egyúttal kérjük, hogy az ilyen jellegű hibákat minden esetben mielőbb jelezzék az ÉMÁSZ helyi tarifával hívható műszaki hibabejelentő számán: 06-40-42-43-44 - tudatta az Észak-Magyarországgal Irlanda Boglárka Igazgatósági Megbízott, az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. Belső Kommunikáció és Társadalmi Kapcsolatok Osztályának vezetője.

Jó hír: kedd reggelre orvosolták a problémát az ÉMÁSZ szakemberei.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában