Helyi közélet

2015.10.11. 09:22

Négy fiatal rabolt ki egy 15 éves fiút az Egyetemvárosnál

Miskolc - A rendőrség négy fiatalkorú fiút fogott el, akik egy ismerős társukat megfenyegetve elvették telefonját és utazási bérletét.

Miskolc - A rendőrség négy fiatalkorú fiút fogott el, akik egy ismerős társukat megfenyegetve elvették telefonját és utazási bérletét.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két 15 és két 17 éves fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. október 9-én 11 óra 15 perc körüli időben a négy fiatalkorú Miskolc, Egyetemváros úton egy általuk már korábban ismert, 15 éves fiút megfenyegettek, így kényszerítve őt utazási bérletének és mobiltelefonjának átadására.

Az ügyben bevezetett azonnali intézkedések eredményeként a rendőrök egy órán belül elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy személyt, akiket kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában