Helyi közélet

2015.10.19. 17:59

MiReHuKöz: Tájékoztató a zöldhulladék gyűjtésének szüneteltetéséről

Miskolc - A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a házhoz menő zöldhulladék gyűjtését az időjárási viszonyokra való tekintettel 2015. október 30-tól szünetelteti.

Miskolc - A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a házhoz menő zöldhulladék gyűjtését az időjárási viszonyokra való tekintettel 2015. október 30-tól szünetelteti.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a zöld zsák biológiailag gyorsan lebomló anyagból készült, ezért az utolsó gyűjtési napon cserezsákokat már nem biztosítunk a lakosság részére.

A zöldhulladék gyűjtésének időpontjairól a www.mirehukoz.hu weboldalon a település nevére kattintva, a hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

A szüneteltetési időszakban a lakosságnak továbbra is lehetősége van a háztartásukban keletkezett zöldhulladékot térítésmentesen elhelyezni a hulladékudvarok egyikében. Ezúton kérjük Önöket, hogy amennyiben igénybe kívánják venni a hulladékudvart, szíveskedjenek lakcímkártyát, személyi igazolványt, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj (társasházak és lakásszövetkezetek esetén a közös költség) megfizetéséről szóló csekkszelvényt vagy befizetési bizonylatot magukkal vinni, melyeket a beszállításkor a hulladék átvevőnek be kell mutatni.

Az igazolványok és a befizetés bizonyítására szolgáló dokumentumok hiányában az átvételt a hatályos jogszabályok előírásai értelmében meg kell tagadnunk!

A nagyobb mennyiségű zöldhulladékot – térítési díj ellenében – Hejőpapi Regionális Hulladékkezelő Központban üzemelő Komposztáló telepen is átvesszük.

A 2016. évi zöldhulladék gyűjtési akciót - az időjárási viszonyok figyelembevételével -várhatóan 2016 áprilisában indítjuk újra. A pontos gyűjtési időpontokról a későbbiekben fogjuk a Tisztelt Lakosságot értesíteni.

- Majoros Róbert, Ügyvezető Igazgató, MiReHuKöz Nonprofit Kft. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában