Helyi közélet

2015.10.04. 19:10

Melinda baracklevese a tévében is szerepelt

Gönc - A gönci barack körül forgott a Gasztroangyal szeptemberi adása.

Gönc - A gönci barack körül forgott a Gasztroangyal szeptemberi adása.Nyáron Göncön járt a Gasztroangyal, azaz Borbás Marcsi, az akkor készült felvételeket szeptember közepén láthattuk a Duna TV-ben. Az adás természetesen a gönci barack körül forgott.

A Gasztroangyal megmutatta a nézőknek, hol ter­mesztik a térség kincsét, a kajszit, hogy szüretelik, hogyan dolgozzák fel lekvárnak, pálinkának, és milyen ételek készülhetnek belőle. A forgatás júliusban történt, hat helyszínen, többek között Menyhért Melinda kertjében is, aki citromos, rizstejes baracklevest főzött. Mint megtudtuk, azért épp ezt, mert a tavaly megjelent „A gönci barack” című kiadványban, melyet a város önkormányzata adott ki, ez az étel is szerepel.

Melinda azt mondja, érdekes volt belelátni, hogy zajlik a tévés forgatás. Hogyan dolgozik együtt a 8 tagú tévéstáb, és hogy lesz az előre megírt forgatókönyvből érdekes műsor.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában