Helyi közélet

2015.10.08. 15:08

"Jobbikos eredmények Mezőkövesden"

Mezőkövesd - Mezőkövesden tartott sajtótájékoztatót kedden „Jobbikos eredmények Mezőkövesden” címmel Fügedi Richárd, a Jobbik mezőkövesdi önkormányzati képviselője, aki többek között elmondta, hogy az Arany János utca 5. alatti ingatlan életveszélyes állapotban volt, ezért a Jobbik javaslatot tett arra, hogy az épületet az önkormányzat bontsa le.

Mezőkövesd - Mezőkövesden tartott sajtótájékoztatót kedden „Jobbikos eredmények Mezőkövesden” címmel Fügedi Richárd, a Jobbik mezőkövesdi önkormányzati képviselője, aki többek között elmondta, hogy az Arany János utca 5. alatti ingatlan életveszélyes állapotban volt, ezért a Jobbik javaslatot tett arra, hogy az épületet az önkormányzat bontsa le. Egy év elteltével sikerült elérni, hogy az önkormányzat megvalósítsa annak tartalmát és elbontsa az építményt. A politikus fontos eredménynek nevezte azt is, a Jobbik és a lakók összefogásának eredményeként a városvezetés leaszfaltoztatta a Kőrisfa utca elejét.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában