Helyi közélet

2015.10.28. 12:08

Jobbik: A Fidesz arra vár, hogy valaki meghaljon a gibárti szerpentinen?

Miskolc, Gibárt - Öt év elteltével még mindig nincs megoldva a 2010-ben a Hernád áradásakor megsüllyedt gibárti szerpentin sorsa.

Miskolc, Gibárt - Öt év elteltével még mindig nincs megoldva a 2010-ben a Hernád áradásakor megsüllyedt gibárti szerpentin sorsa. Év elején a megyei területfejlesztési koncepció tárgyalásakor a Jobbik már kérte a közgyűlésben, hogy a Fidesz végre foglalkozzon az üggyel, mert fontos és sürgős a probléma megoldása. Október 14-én a nemzeti ellenzék Vona Gábor részvételével figyelemfelhívó demonstrációt tartott a helyszínen a térség útfejlesztése és közúthálózatának felújítása érdekében.

A napokban újabb földcsuszamlás történt a szerpentin partszakaszán, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt baleset és személyi sérülés. A kormányzat valamint a megyei Fidesz vezetés felelőtlen hozzáállása előbb-utóbb emberéletet fog követelni.

A Jobbik ismételten felszólítja a térség országgyűlési képviselőjét, és a megyei közgyűlés kormánypárti elnökét, azonnal tegyenek hathatós intézkedéseket, mert ők lesznek a felelősök egy esetleges tragédia esetén!

- Hocza Tamás, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke, önkormányzati képviselője -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában