Helyi közélet

2015.10.04. 13:22

Interjú: Puskás Peti

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a The Biebers zenekar frontembere Puskás Peti volt, aki többek között mesélt októberben megjelenő új lemezükről is a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a The Biebers zenekar frontembere Puskás Peti volt, aki többek között mesélt októberben megjelenő új lemezükről is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Milyen emlékeid vannak a városról Peti?

Puskás Peti: Igaz a csapattal most először lépünk fel a városban, de édesapám által már többször jártam Miskolcon, ugyanis több darabban is játszott anno a csodaszép Miskolci Nemzeti Színházban. Már akkor is megfogott az itt élő emberek kedvessége és lelkesedése, szóval nagyon örültem,hogy most az egész zenekarral érkezünk.

Szabi: Milyen volt a nyár?

Puskás Peti: Úgy gondolom az eddigi legjobb nyarat zártuk, hiszen az összes kiemelt fesztiválon játszottunk, de ezenkívül megannyi szabadtéri és club fellépés is színesítette a szezonunkat. Tavaly pedig még csak álmodtunk arról, hogy egy hatalmas fesztivál nagyszínpadán zenélhessünk, nos idén ez beteljesült, hiszen a Szigeten az Irie Maffia és Robbie Williams előtt ott lehettünk, ami fergeteges élmény volt.

Szabi: Hamarosan érkezik az új album, mit lehet róla tudnunk?

Puskás Peti: Igen jól tudod Szabi,október 29-én jelenik meg az új lemez, amin 19 dal lesz megtalálható, valamint aznap jön egy új klip az albummal együtt és szintén október 29-én lesz a lemezbemutató koncertünk az A 38 Hajón, szóval ütős kis napnak nézünk elébe. Több közreműködő szerepel a korongon, többek között Mc Kemon az Irie Maffiából, akivel az első zenénket is készítettük, de Horányi Juli egyaránt hallható lesz rajta, akit szintén nagyon szeretünk és akivel nyáron több közös fellépésünk volt. Tervben van másokkal is közös munka ami idővel kiderül..:)

Szabi: Tervek?

Puskás Peti: Nagyobbrészt a zene dominál az életemben, mert most vagyunk olyan lendületben, amit mindenképp folytatni akarunk, hisz igazán jó ebbe beletenni magadat teljes mértékben. Ettől függetlenül a Madách Színház színházban játszom négy előadásban, amit remélem még sokáig fogok játszani, mert nyilván hiányzik a színház, szeretem a próbaidőszakot, szeretem a színpad illatát és mindent, ami ehhez kapcsolódik. A tervek között szerepel még egy pörgős lemezbemutató turné, ahol reméljük sok emberrel fogunk találkozni és bulizni az ország minden szegletében.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Peti, további sikereket Nektek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában