Helyi közélet

2015.10.03. 14:51

Interjú: Metzker Viktória

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Music Killers egyetlen női lemezlovasa Metzker Viktória volt, aki minden érdekeset elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Music Killers egyetlen női lemezlovasa Metzker Viktória volt, aki minden érdekeset elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Nemrég jártál Miskolcon, milyen volt a buli?

Metzker Viktória: Nagyon vártam a fellépést, amiben nem is csalódtam, hiszen remek közönség, valamint kitűnő hangulat fogadott az egyetemen, jó volt ismét Miskolcon játszani. Legutóbb tavaly nyáron jártam itt, akkor az EFOTT-on pörgettem a kedvenceimet. Szeretem a miskolci bulikat, mert mindig lelkes a publikum és nagyon érzik a feelinget. :) Februárban ismét érkezem, aztán a lovak közé csapunk ígérem.

Szabi: Hogyan telt a nyarad Viki?

Metzker Viktória: Se szeri se száma a fesztiváloknak, amelyek nyáron zajlottak és volt szerencsém idén is az összes ilyen nagy kiemelt rendezvényen jelen lenni. A legkedvesebb mondhatom, hogy a Sziget volt, ahol főidőben és elég erős line up-ban állhattam a dj pultban Oliver Heldens előtt. Nagyon élveztem a játékot és azt, hogy elkalandozhattam a lágyabb progressive house zenék világába. De, ha már Sziget, akkor a Sound is igazán pörgősre sikeredett, ugyanis az anyarádióm (Music FM) idén egy nappali beach valamin egy esti/éjszakai nagyszínpadot üzemeltetett a fesztiválon, ahol szinte minden nap megtalálható voltam a lejátszók mögött. Imádtam! Az elmúlt években szinte csak külföldön voltak fellépéseim, idén ez változott és itthon játszok többet, aminek kifejezetten örülök. Persze ez nem azt jelenti, hogy külföldön nem leszek,mert télen már jelenésem van többek között Németországban.

Szabi: Zenei fronton újdonság?

Metzker Viktória: Az elmúlt években volt két dal, ami elkészült, az egyik Dukai Reginával, a másik pedig Tolvai Renivel. De már dolgozunk egy teljesen önnálló történeten, ami abszolút hozzám fog kapcsolódni és az is lehet, hogy saját vokálom lesz a zenében... Nincs még teljesen kiforrva a dolog, annyit azért elmondhatok, hogy a Myon & Shane 54 formációból, Myonnal sokat beszélgetünk erről, aki mindenben támogat. Jövőre várható a megjelenés, minden fontosat pedig előtte elmesélek neked Szabi. :)

Szabi: Tervek?

Metzker Viktória: A rádiózás mindenképp megy tovább, emellett folyamatos fellépések és az új dal, ami várhatóan tavasszal érkezik.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Viki, további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában