Helyi közélet

2015.10.28. 19:57

Interjú: Dj Kühl

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Dj Kühl volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Dj Kühl volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

Szabi: Milyen emlékeid vannak a miskolci bulikról Tomi?

Dj Kühl: Kizárólag pozitív emlékek jönnek elő, ha a miskolci fellépéseimre gondolok. Voltak nagyon jó partyk ahol zenélhettem, szóval szeretem az itteni arcoknak pakolni a lemezeket. :)

Szabi: Milyen volt az elmúlt néhány hónap?

Dj Kühl: Jó pár bulim volt a nyáron,de az utóbbi időben főként Budapesten ráfeküdtünk saját partyk (Roofhaus) szervezésére is. Ezek közül kiemelném Guy Mantzura fellépését,és egy classic/progi bulit, ahol Anthony Pappa-t hoztuk el sok év után újra Magyarországra. A Track Terrace pedig egy nagyon kellemes helyszínt biztosított az eseményekhez. Másfél éve szerveződött egy kis csapat akikkel hívtunk jó néhány nevet el azóta... Itt volt többek között Marco Bailey, Oxia de Stephan Bodzin-al is csináltunk bulit májusban, ugyanakkor októberben John Digweed pörgette a lemezeket, amely este lényegében "Chriss Ronson - Switch" lemezbemutatója volt.

Szabi: Hogyan jött, hogy saját rendezvényeket szerveztek?

Dj Kühl: Underground szinten nagyon változik a szcéna, van aki érez magában tehetséget, időt, elhivatottságot és saját zenéket készít vagyis producerkedik, aztán vagyok én aki zenészként nem biztos,hogy az elsők között lenne, viszont promóteri vénám akad, hiszen az elmúlt több tíz évben jó néhány nevet sikerült elhozni.:) Hamarosan a Bónusznak (BÓNUSZ Electronic Music Festival ) szervezzük a hivatalos after partyját, de szilveszterre is terezünk egy hasonlót ami egy ezer fő fölötti rendezvény már évek óta. Külföldi nevek szintén vannak előkészületben, és a dátumok is érkeznek hamarosan...

Szabi: Saját zenék készítése szerepel a terveid között?

Dj Kühl: Érdekel a dolog, csak eddig valahogy nem jutott rá időm, vagy azért mert diszkóztam,vagy azért mert bulikat kellett szervezni. A zenekészítés pedig teljes embert kíván. A jövő majd eldönti mikor érkezik saját Kühl nóta, mert fog egyszer az biztos...:)

Szabi: Tervek?

Dj Kühl: A fő irányvonal a zenélés valamint a rendezvényszervezés, ami a legtöbb időmet kitölti. Az is lehet, hogy rezidensi feladatokat el nézek hamarosan, viszont ez legyen még titok. Minden fontos info a Facebook oldalamon addig is elérhető.

Szabi: Köszönöm Tomi,további sikereket!

Dj Kühl: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában