Helyi közélet

2015.10.02. 07:30

Hogyan kerül a kert a könyvtárba?

Miskolc - Kert a könyvtárban, élmény a könyvben címmel rendhagyó könyvbemutató lesz október 7-én, szerdán délután fél 5-től a II. Rákóczi Ferenc megyei és Városi Könyvtár központi épületében (Miskolc, Görgey A. u. 11.) A Húszimádóknak című könyvet bemutatja Vass Tibor József Attila-díjas költő, a kötet szerkesztője, a Spanyolnátha művészeti folyóirat főszerkesztője.

Miskolc - Kert a könyvtárban, élmény a könyvben címmel rendhagyó könyvbemutató lesz október 7-én, szerdán délután fél 5-től a II. Rákóczi Ferenc megyei és Városi Könyvtár központi épületében (Miskolc, Görgey A. u. 11.) A Húszimádóknak című könyvet bemutatja Vass Tibor József Attila-díjas költő, a kötet szerkesztője, a Spanyolnátha művészeti folyóirat főszerkesztője. A Húszimádóknak-performanszból Berka Attila író, a Spanyolnátha főmunkatársa mutat be részleteket. A Spanyolnátha Könyvekről, az eddig megjelent 20 kötetről Vass Nóra szerkesztőségvezető tart rövid beszámolót.

A kezdés ideje: 2015. október 7., szerda 16.30. A rendezvény helye: II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár (Miskolc, Görgey A. u. 11.)

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában