Helyi közélet

2015.10.29. 16:46

Elismerés az Északerdő volt műszaki vezetőjének

Budapest, Miskolc - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, október 23-a alkalmából csütörtökön rendeztek ünnepséget Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban: dr. Fazekas Sándor miniszter elismeréseket adott át.

Budapest, Miskolc - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, október 23-a alkalmából csütörtökön rendeztek ünnepséget Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban: dr. Fazekas Sándor miniszter elismeréseket adott át. Az Életfa Emlékplakett Bronz Fokozata kitüntetést vehette át Török József, az Északerdő Zrt. nyugalmazott erdőművelési műszaki vezetője, az erdőművelés gyakorlati megvalósítása terén végzett közel öt évtizedes munkája, az erdőt népszerűsítő tevékenysége elismeréseként. Az Életfa Emlékplakett Bronz Fokozatát kilenc szakembernek adta át Fazekas Sándor az ünnepségen, ilyen kitüntetést a 70. születésnapot ünneplők kaphatnak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában