Helyi közélet

2015.10.05. 10:54

Biztonságos várossá vált Sárospatak

Sárospatak - Egy pályázatnak köszönhetően új járműhöz jutottak a pataki polgárőrök.

Sárospatak - Egy pályázatnak köszönhetően új járműhöz jutottak a pataki polgárőrök.Évről évre megszokott látvány, hogy a sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola előtti gyalogos átkelőhelynél reggel az iskolakezdés előtt ott állnak a sárospataki polgárőrök, akik segítik az iskolások biztonságos áthaladását.

A polgárőrök tekintélye

– A sárospataki polgárőrség tagjai részévé váltak Sárospatak életének – mondja Aros János, Sárospatak polgármestere, a polgárőr egyesület elnöke. – Ma már szinte elképzelhetetlen bármilyen sárospataki rendezvény a polgárőrök részvétele nélkül, akik ezt a feladatot önként, minden ellenszolgáltatás nélkül végzik. A sárospataki polgárok ugyanúgy tekintenek rájuk, mint a rendőrökre, ami annak is köszönhető, hogy a pataki polgárőröknek sikerült megfelelő tekintélyt kialakítaniuk. A napokban egy pályázatnak köszönhetően egy korszerű, rengeteg extrával felszerelt terepjáró autóhoz jutott az egyesület, amelyet már természetesen szolgálatba is állítottunk. Biztos vagyok abban, hogy ez segíti majd a polgárőrök munkáját.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában