Helyi közélet

2015.10.06. 18:36

Akadálymentesítés az Agorán

Miskolc - „Végre nem hátsó meg oldalsó bejáratokon kell beküzdenie magát az embernek.”

Miskolc - „Végre nem hátsó meg oldalsó bejáratokon kell beküzdenie magát az embernek.”

A kollégiumok akadálymentesítéséről írt cikkünkhöz szóltak hozzá az Észak-Magyarország internetes levelezőfórumán, az Észak-Agora tagjai.

Kanyog Miklós fényképpel illusztrálta mondandóját. „A figyelmedbe szeretném ajánlani a Vörösmarty általános iskola mozgássérült feljáróját. Én nem értek hozzá, de mint laikusnak túlságosan bonyolultnak tűnik.”

Braun János úgy vélekedett: nem bonyolultabb mint a sportcsarnok előtt, viszont a sportcsarnok előtt semmi nem indokolta, mert van egy elég jó lejtésű aszfaltozott lejáró a buszmegállóból. Az iskoláé azért tetszik, mert végre nem hátsó meg oldalsó bejáratokon kell beküzdenie magát az embernek, hanem a főbejáratot használhatják, mint bárki más. Az egy más kérdés, hogy ha ide el akarsz jutni, azt megteheted-e, mert a járdák, utak csomópontjai ahány annyiféle szintkülönbség, noha akadálymentesítettek elvileg, csak meg kell tekinteni azt a szakaszt a Búza téren, amit felújítottak szegélyestől mindenestől, használhatatlan!”

ÉM


Miskolc - „Nemcsak az egyetemi kollégiumokat, de minden oktatási intézményt akadálymentesíteni kellene.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában