Helyi közélet

2015.09.29. 16:47

Terítéken az esküvő és az esküvői menü az esküvői nyílt napon

Miskolc - Az érdeklődők megismerhetik a hotel éttermét, a Drót Bisztrót, és megkóstolhatják ételeiket.

Miskolc - Az érdeklődők megismerhetik a hotel éttermét, a Drót Bisztrót, és megkóstolhatják ételeiket.

Az esküvői előkészületek, a nagy nap megszervezése nem egyszerű feladat. A megfelelő ruhát és helyszínt már hónapokkal az esemény előtt érdemes lefoglalni. Persze, ehhez tudni kell azt is, mit szeretnénk, hány vendéget hívunk majd és mivel szeretnénk emlékezetessé tenni ezt a különleges napot. Most ebben szeretne segíteni a szerelmeseknek a miskolci City Hotel: október 11-én délelőtt 10 és délután 2 óra között esküvői nyílt napot tartanak.

Az érdeklődők megismerhetik a hotel éttermét, a Drót Bisztrót, megkóstolhatják ételeiket, és különböző stílusú dekorációból választhatják ki azt, amelyiket a leginkább el tudnak képzelni az esküvőjükön – sorolta a nyílt nap programját Barkóczi Eszter, a Drót Bisztró igazgatója. Hangsúlyozta, a rendezvény nem kötelezi semmire az érdeklődőket, és ingyenesen látogatható. Éppen ezért a részvétel regisztrációhoz kötött – www.cityhotelmiskolc.hu –, éppúgy, ahogy a kóstolóebédre való jelentkezés is (ez 1900 forint/fő).

Barkóczi Esztertől megtudtuk, a fiatalok már augusztus, szeptember környékén elkezdik foglalni a jövő évi esküvőidőpontokat. „Azt szeretnénk, hogy a jellemzően januárban rendezendő Esküvő kiállítás előtt is legyen lehetőségük részletes információkat kapni az esküvőszervezésről” – magyarázta. Hozzátette: kollégáik teljes körű információt tudnak adni a helyszínnel, dekorációval, teremelrendezéssel, ételek kiválasztásával és egyéb, a szervezéshez szükséges feladatokkal kapcsolatban.

„Az esküvők 90 százalékban még a hagyományokat követik, különösen az ételválasztás esetében. De egyre nagyobb az igény a fiatal pároknál, hogy ne vegyenek zsákbamacskát, azaz még a nagy nap előtt megkóstolhassák a menüt. Ezért döntöttünk úgy, hogy a nyílt napon az egész menüsorból kaphatnak kóstolót a vendégek” – mondta Barkóczi Eszter.

Arra is kíváncsiak voltunk, találkoztak-e extra esküvői igényekkel. „A dekorálásnál szoktak felmerülni különleges kérések, éppen a most ősszel rendezett egyik esküvőnkön volt az a kérés, hogy őszi hangulatot varázsoljunk a terembe” – válaszolta az igazgató.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában