Helyi közélet

2015.09.19. 18:36

Szalonnai anyaotthon: a segítség a legjobbkor érkezett

Szalonna - Erdei Asszony Háza. Ezzel a mesét idéző névvel és igazán mesés környezetben várja segítségre szoruló lakóit – magukra maradt anyákat és gyermekeiket – az anyaotthon Szalonnán.

Szalonna - Erdei Asszony Háza. Ezzel a mesét idéző névvel és igazán mesés környezetben várja segítségre szoruló lakóit – magukra maradt anyákat és gyermekeiket – az anyaotthon Szalonnán. Szomorú sorsok, gyakran könnyes szemek, sok-sok útkeresés. Mégis van remény, és persze van segítség is.

A legjobb helyre került

Az Auchan Magyarország Kft. vezetése mindig fontosnak tartotta, hogy a tőle telhető minden támogatást megadjon a rászorulóknak. Az Erdei Asszony Háza Anyaotthon és az Auchan Csabai kapu Áruház vezetőségének találkozója mondhatni sorsszerű volt. A támogató kéz olyan anyák és gyermekeik felé nyúlt, akik életük nehéz pontján, segítség nélkül nem, vagy csak igen nehezen lépnének tovább. Morvai-Molnár Réka az áruház humánerőforrás vezetője megismerve az anyaotthonban lakók életét, biztos abban, hogy a támogatás ezúttal is a legjobb helyre került.

Tarjányi Anita, az anyaotthon vezetője elmondta, hogy az adományként kapott Auchan-utalványok segítségével megvásárolt tartós élelmiszerek lehetővé teszik a kis lakók számára, hogy ne üres pocakkal induljanak iskolába, illetve az intézmény valamennyi lakójának könnyebbé teszik a hétköznapokat.

„Mi olyan területen dolgozunk, ahol minden adománynak helye van. Köszönettel tartozom az Auchan vezetőinek, hogy mellettünk állnak, figyelnek ránk, és segítenek a rászoruló asszonyokon és gyermekeiken”– mondta lapunknak az intézmény vezetője.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában