Helyi közélet

2015.09.10. 09:33

Sorompórúddal sétált az ózdi férfi

Ózd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

Ózd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. szeptember 9-én az ózdi járőrök két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság F. István 22 éves helyi lakossal szemben. A járőrök 11 óra 5 perckor Ózd, Kistó úton érték tetten az eljárás alá vont személyt, aki egy a helyi önkormányzat tulajdonát képező telephelyről eltulajdonított fém sorompórúddal gyalogolt, amelyet egy fémhulladék-átvevő telepen kívánt értékesíteni. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi járőrök további egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában