Helyi közélet

2015.09.17. 21:34

Lenyűgöző fotók az Észak-magyarországi Fotóművészeti Szemléről

El sem hinné, milyen vizuális élményt adnak az itt kiállításra kerülő fotók! 32 nagyszerű képet, közöttük a díjazott munkákat pörgetheti végig galériánkban.

El sem hinné, milyen vizuális élményt adnak az itt kiállításra kerülő fotók! 32 nagyszerű képet, közöttük a díjazott munkákat pörgetheti végig galériánkban.

Az Észak-magyarországi Fotóművészeti Szemle az ország legrégebbi, folyamatosan működő fotópályázata, mely idén a 45. alkalommal kerül lebonyolításra. A Borsod, Heves és Nógrád megye amatőr- és profi fotósainak kiírt pályázat szervezése idén a borsodi fővárosra, közelebbről a Miskolci Fotóklub Egyesületre jutott. A rendezvénysorozat ma is ugyanazt a célt szolgálja, mint mikor életre hívták, három megye fotósainak fóruma, ahol az alkotók megismerhetik egymás munkáját és tapasztalatokat cserélhetnek a szemlék alkalmával.

A szervezők és a zsűri alkotta csapat

A nyilvános zsűrizésre szeptember 13-án, vasárnap került sor az Ifiházban. Itt 92 szerző 1 060 beérkezett fotóját pontozták 3 kategóriában: monokróm, színes, természet. A Velican-Patrus Dóra (MFSZ, MAOE), Horváth Imre (a MAFOSZ elnöke), Vajda János (MFSZ, MAOE) alkotta zsűri végül 108 alkotást választott ki, melyeket október 17-től lehet megtekinteni a miskolci Herman Ottó Múzeumban (Papszer u. 1.).

A galériában a díjazott munkákat, illetve további 20 csodás fotót nézhetünk meg a legkülönbözőbb témákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában