Helyi közélet

2015.09.29. 15:07

Küldjön hírt - Fotók: III. Szüreti Boros Mangalica Toros Olaszliszkán

Olaszliszka - A már hagyományosnak tekintendő rendezvény ebben az évben a helyi önkormányzat szervezésében valósult meg.

Olaszliszka - A már hagyományosnak tekintendő rendezvény ebben az évben a helyi önkormányzat szervezésében valósult meg.A nyitónapon dűlőtúrára került sor. Másnap - szeptember 19-én szombaton- a délelőtti szüreti felvonulást változatos programok követték a szépszámú érdeklődő örömére. Mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelő zenei produkciót

Többek között fellépett az Eszményi- Heilig duó, az operett műfaját Eperjesi Erika a Miskolci Nemzeti Színház művésze képviselte. A Defekt Duó fergeteges hangulatot teremtett. Az est további részében a Karambol zenekar, Mohamed Fatima, Roy és Ádám, Varga Feri és Balássy Betti szórakoztatta az egyre növekvő létszámú közönséget. A fellépők sorát a Dolly Roll közel háromnegyed órás nagy sikerű koncertje zárta.

A programok ideje alatt mangalica ételkülönlegességeket, kürtőskalácsot kóstolhattak a jelenlévő vendégek.

A rendezvényt színpompás tűzijáték zárta.

- Nádassy József -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában