Helyi közélet

2015.09.09. 15:50

Két ügyben is vádlott a volt pálházi körorvos

Pálháza, Sátoraljaújhely - Vádismertetéssel és a vádlottak kihallgatásával kezdődött el a per, szerdán folytatódik.

Pálháza, Sátoraljaújhely - Vádismertetéssel és a vádlottak kihallgatásával kezdődött el a per, szerdán folytatódik.

A Sátoraljaújhelyi Járásbíróság a múlt héten kezdte meg két büntetőügyben is az eljárást dr. Sz. K., Pálháza volt háziorvosa ellen. Az egyik ügyben jelentős mennyiségű kábítószer-ter­mesztéssel és -tartással elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárás ellene és G. Cs. E. másodrendű vádlott ellen.

A vádirat szerint egy tanyán több, egzisztenciálisan kiszolgáltatott helyzetben lévő személyt „rabszolga körülmények között” alkalmaztak. Az elsőrendű vádlott engedély nélkül tartott a tanyáján több rejtekhelyen fegyvereket. A tanya melletti területen kannabisz növényt termesztettek.

Megöléssel fenyegetett

A másik ügyben kényszerítés bűntettének kísérlete miatt indult hatósági eljárás dr. Sz. K. ellen, aki a vádirat szerint megfenyegette a tanyáján napi rendszerességgel ház körüli fizikai munkát végző sértettet azzal, hogy ha bárkinek is panaszkodni mer, vagy beszámol a tanyán tapasztalt dolgokról, illetve arról, hogy hogyan bánik vele, vagy a rendőrségen feljelenti, akkor megöli.

A perek tárgyalása a múlt hét szerdán folytatódik a Sátoraljaújhelyi Járásbíróságon.

ÉM-SZB


Miskolc, Pálháza, Sátoraljaújhely - Kábítószertermesztés és „rabszolgatartás”. Két büntetőügyben is vádlott dr. Sz. K. tovább »

Pálháza, Sátoraljaújhely - A Sátoraljaújhelyi Városi Ügyészség vádat emelt egy pálházi háziorvos ellen, aki a vád szerint tanyáján kábítószert termesztett, és az ültetvényén három embert rabszolgaként tartott. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában