Pálházi orvos volt a már korábban is elítélt zempléni rabszolgatartó

Akt.:
Pálháza, Sátoraljaújhely – A Sátoraljaújhelyi Városi Ügyészség vádat emelt egy pálházi háziorvos ellen, aki a vád szerint tanyáján kábítószert termesztett, és az ültetvényén három embert rabszolgaként tartott.

Velük gondoztatta a kenderültetvényt. Munkájukért egyetlen forint ellenszolgáltatást nem adott, és életkörülményeik is a rabszolgákéhoz voltak hasonlatosak. A vád szerint egyiküket rendszeresen verte.

Felfüggesztett börtön

Mint kiderült, korábban is voltak rendőrségi ügyei a vádlottnak. Három esztendővel ezelőtt a bíróság elítélte, miután őrizetlenül hagyta a portán engedély nélküli pisztolyát, amellyel 6 éves kisfia véletlenül hasba lőtte nyolc éves nővérét. A férfi akkor felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

ÉM-SZB


Rabszolgákkal termesztette a kannabiszt, 15 évet is kaphat

Sátoraljaújhely – Fogva tartotta a munkásait a marihuána ültetvény tulajdonosa. tovább »

Fogva tartotta munkásait egy zempléni kannabiszültetvény tulajdonosa

Miskolc, 2015. július 21., kedd (MTI) – Kábítószerrel visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség egy 60 éves helyi férfi ellen, mert a tanyáján indiaikender-ültetvényt alakított ki, amelyen személyi szabadságukban korlátozott munkásokat dolgoztatott – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t. tovább »
hirdetés


hirdet�s