Helyi közélet

2015.09.28. 22:42

Interjú: Danny Ground

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Danny Ground volt, aki fiatal kora ellenére két klub rezidensi posztját is ellátja, átdolgozásait pedig a magyar élvonalból jó néhány lemezlovas is előszeretettel pörgeti.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Danny Ground volt, aki fiatal kora ellenére két klub rezidensi posztját is ellátja, átdolgozásait pedig a magyar élvonalból jó néhány lemezlovas is előszeretettel pörgeti.

Szabi: Mikor és hogyan kerültél először a DJ-pult közelébe?

Danny Ground: Az egész 2013-ban kezdőtött, a Street Discoban. A személy, akinek mindent köszönhetek, az Lieszkovszky Gábor, hiszen ő látott meg bennem valamit, ami kapcsolatos a zenével! Tanított, fejlesztett és rá két hónapra már én voltam a Warm Up DJ a "bulikban"! Az egész idővel pedig odáig fejlődött, hogy én lettem a club rezidens lemezlovasa.

Szabi: Több saját remixed, bootleged és mashupod is napvilágot látott már, mesélj ezekről.

Danny Ground: Mondhatni, hogy már az országban több méltán híres DJ pörgeti a feldolgozásaimat, aminek nagyon örülök! Viszont van, ami már nemzetközileg is elég sokszor megszólalt, például az Afrojack - Ten Feet Tall dalára készített remixünk, amiben Kylrad is nagy szerepet játszik!

Szabi: Két clubban is rezidensi szerepet töltesz, mit lehet erről tudni?

Danny Ground:  Igen, így van. Az egyik az Apolló Dance Hall, ami Salgótarjánban található. Mondhatni, hogy egy új club, hiszen három hónapja nyílt! Imádok itt játszani, minden pénteken telt házas bulik vannak, jó arcok és minden ami szemnek-szájnak ingere! A másik hely, a Karancslapujtői Street Disco! A Club, ami lassan már negyedik szülinapját ünnepli. Erről sem tudok mást mondani, mint az előzőről, egyszerűen imádom! A nyarat kihagytuk, de rövid szünet után a szórakozás fellegvárának kapui ismét újra kinyílnak!

Szabi: Mikor várható friss megjelenés?

Danny Ground: Egy hónapon belül érkezik egy dal, amit Kylrad-dal közösen készítettem, ez a Louder címet kapta! Jellemzői az elektronikus hangzás és az energia!

Szabi: Tervek?

Danny Ground: A terv az, amiből elég sok van! Az álmaim azok elég nagyok, amiket szeretnék megvalósítani! Ami még újdonság velem kapcsolatban hogy sikerült nyernem egy teljeskörű producer képzést az Ultra Music Studio jóvoltából, ahol Kis Richárd az Aftershock egyik frontembere fejleszt! De addig is csinálom azt, amit szeretek, megyek az álmaim felé és aztán majd eldől hogy mi is lesz.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Dani, további sikereket neked.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában