Helyi közélet

2015.09.29. 12:32

Elkészült Ózdon a szennyvíztelep

Ózd - Elkészült a „Szennyvíz­elvezetés és -tisztítás fejlesztése Ózd városában” című projekt keretén belül a szenny­víztelep, mely az első fejezete volt a csatornázási programnak.

Ózd - Elkészült a „Szennyvíz­elvezetés és -tisztítás fejlesztése Ózd városában” című projekt keretén belül a szenny­víztelep, mely az első fejezete volt a csatornázási programnak. A szennyvíztisztító telep próbaüzeme tavasszal kezdődött és a napokban fejeződött be, így a régi telep működése megszűnik, és már csak az új fog üzemelni. Folyamatosak a műszaki és a környezetvédelmi ellen­őrzések, az előírt szennyezési mértékek határon belül vannak, így Ózd önkormányzata a korszerű és biztonságos szennyvíztelep működtetésével eleget tesz a szigorú környezetvédelmi előírásoknak.

Az augusztusi műszaki bejáráson a mérnök szervezet és kivitelező munkatársai közösen ellenőrizték az utolsó simításokat. A teljes műszaki átadás szeptember 30-án lesz mind a kivitelezők, mind a tervezők részéről, így a továbbiakban az ÉRV Zrt. fogja üzemeltetni az önkormányzat tulajdonában lévő szenny­víztelepet.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában