Helyi közélet

2015.09.06. 11:49

Elfogták a körözött nagycsécsi nőt

Edelény, Kazincbarcika, Miskolc, Nagycsécs, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Kazincbarcika, Miskolc, Nagycsécs, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 5-én történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei 2015. szeptember 5-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés (bolti-lopás) elkövetése miatt vett szabálysértési őrizetbe két-két főt a Miskolci és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt és garázdaság elkövetéséért alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést egy-egy férfival szemben a szerencsi és az edelényi járőrök.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. F. Tivadarné 44 éves nagycsécsi lakos ellen a Tiszaújvárosi Járásbíróság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, amiből egy halálos volt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában