Helyi közélet

2015.09.08. 21:58

Egészségváros lesz Ózd

Ózd - Ingyenes szűrésekkel, tanácsadásokkal, családi programokkal érkezik szeptember 12-én Ózdra a Richter.

Ózd - Ingyenes szűrésekkel, tanácsadásokkal, családi programokkal érkezik szeptember 12-én Ózdra a Richter.

A gyógyszergyártó céget az ózdi kórház kereste meg, hogy szeretne részt venni az Egészségváros programsorozatában. Szombaton, a Városközponti Nagyparkolóban nem csak a saját egészségi állapotukat mérhetik föl az emberek, az elvégzett vizsgálatokkal ugyanis anyagilag az Almási Balogh Pál Kórházat is segíthetik. A Richter indításként 2 millió forintot ajánlott föl az egészségügyi intézménynek, amelyet EKG és defibrillátor készülék vásárlására fordíthatnak. Ezen felül a résztvevők kapnak egy adománygyűjtő pontfüzetet, minden elvégzett vizsgálat további 300 forintot ér a kórháznak. A nap során egy ember, maximum 14 ezer forinttal járulhat hozzá a további anyagi segítséghez.

A teljes körű szűrések mellett előadásokon, tanácsadásokon vehetnek részt az ózdiak és környékről érkező érdeklődők. Emellett sztárvendégek is érkeznek, akik szintén az egészséges életmódra igyekeznek felhívni a figyelmet. A nap folyamán a Class FM élő, kívánságműsora is Ózdról jelentkezik ebből az alkalomból. Az ózdi program részletesen elérhető a www.egeszsegvaros.hu internetes oldalon.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában