Helyi közélet

2015.09.16. 09:05

Bíróság előtt felelhet a miskolci "herbál-árus"

Miskolc - Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a miskolci fiatallal szemben, aki ismerősei részére anyagi ellenszolgáltatásért új pszichoaktív anyagot adott át.

Miskolc - Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a miskolci fiatallal szemben, aki ismerősei részére anyagi ellenszolgáltatásért új pszichoaktív anyagot adott át.A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 18 éves S. Dáviddal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. június 19-én a reggeli órákban Miskolcon, a Középszer utcában pénzért „herbált” adott át két ismerősének.

A lakossági bejelentést követően azonnal elfogott, előállított és beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2015. szeptember 9-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában