Helyi közélet

2015.09.02. 19:03

A gyümölcsöké lesz a főszerep Aggteleken

Aggtelek - Immár hetedik alkalommal rendezik meg a Gömöri Gyümölcs Fesztivált Aggteleken, a Baradla-barlang előtti téren szeptember 5-én.

Aggtelek - Immár hetedik alkalommal rendezik meg a Gömöri Gyümölcs Fesztivált Aggteleken, a Baradla-barlang előtti téren szeptember 5-én. A színpadi műsor 10.30-kor kezdődik, s az alsószuhai és szuhafői dalkörök mutatkoznak be először. Őket a gömöri térség ifjú néptáncosainak seregszemléje követi, majd a Tekergő zenekar népzenei koncertje és gyermektáncház következik. A délutáni műsort a zubogyi Macskazaj, a Miskolci Csodamalom Bábszínház előadása, a Magyar Vista Social Club koncertje jelenti, a programot 17 órától Tekergő zenére táncház zárja. Emellett folyamatosan lesz kézműves és helyi termékek vására, nem marad el a gyümölcslépréselés, lekvárfőzés, gyümölcsfajta- és gombakiállítás sem, s bemutatkoznak a gömöri gasztronómia értékei is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában