Helyi közélet

2015.09.01. 16:30

1613 órát „szolgáltak” az ózdi diákok a strandon

Ózd, Putnok - Ünnepélyesen zárult az ózdi „Diákok a biztonságért” program.

Ózd, Putnok - Ünnepélyesen zárult az ózdi „Diákok a biztonságért” program.

Mint ismeretes a „Diákok a biztonságért” projektet az ózdi strandfürdő biztonságának szavatolása érdekében, főként a lopások megelőzésére hívta életre egy évtizede az Ózdi Rendőrkapitányság, az Ózd Vízmű Kft. és az Ózdi Polgármesteri Hivatal.

Idén július 1-je és augusztus 25-e között összességében 35 fő putnoki és ózdi középiskolás látott el párban „szolgálatot” az ózdi strandon. A járőrözés célja a korábbi évekhez hasonlóan a strandolók zavartalan pihenése és a vagyonbiztonság megőrzése volt, melynek keretében több alkalommal figyelmeztették az állampolgárokat őrizetlenül hagyott csomagjaikra, illetve gépjárművükben felejtett táskáikra.

A program zárására ünnepélyes keretek között 2015. augusztus 25-én került sor, ahol a legtöbb óraszámot szolgáló ifjak munkájuk elismeréseként tárgyjutalomban részesültek. A rendezvényen részt vett többek között dr. Varga László r. alezredes, Ózd rendőrkapitánya és Janiczak Dávid, a település polgármestere.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában