Helyi közélet

2015.08.03. 14:52

Zeneszó szállt a víz felett Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Második alka­lommal is szép számú közönség gyűlt össze Tiszaújvárosban a Derkovits Kulturális Központ „Nyáresti korzó” című rendezvényén a közelmúltban.

Tiszaújváros - Második alka­lommal is szép számú közönség gyűlt össze Tiszaújvárosban a Derkovits Kulturális Központ „Nyáresti korzó” című rendezvényén a közelmúltban.A nagy meleg ellenére megteltek a Dísztó körüli padok, sokan hallgatták a zenét a lépcsőkről, voltak akik kisebb-nagyobb gyerekekkel érkeztek, sőt két esküvői menet is részese volt egy ideig a koncertnek. Először a Szöged Big Band lépett fel közel egyórás műsorával. Ők többek között a ’70-es, ’80-as évek hangulatát felidéző, és egy Michael Jackson-egyveleggel is szórakoztatták az összegyűlteket. A zenekart Arnóczky Zoltán dirigálta.

A Szöged Big Band után Kalmár Panni és barátai szolgáltatták a muzsikát, az énekes 2010-ben az Országos Jazz Énekverseny második helyezettje volt.

ÉM-TU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában