Helyi közélet

2015.08.22. 15:11

Zárófutam a jet-ski bajnokságban

Miskolc, Ónod - Vasárnap a flyboard és a freestyle kategóriák versenyeit rendezik.

Miskolc, Ónod - Vasárnap a flyboard és a freestyle kategóriák versenyeit rendezik.

Az idei Magyar Jet-ski Szövetség által megrendezett Országos jet-ski Bajnokság ötödik, egyben zárófutamát rendezik meg az ónodi (Ónod és Muhi között) tavon augusztus 22–23-án.

Amatőröknek is

A versenyek ma az amatőr versenyzőkkel kezdődnek. Ide várnak minden jet-ski iránt érdeklődőt. Kipróbálhatja magát mindenki egy a szövetség által biztosított versenygéppel. A nap további részében pedig a profi kategóriák versenyzőié lesz a főszerep. Köztük a miskolci legjobbak, a hétszeres magyar bajnok, Európai 2. helyezett Puskás Zoltán, freestyle magyar bajnokunk Stefán Péter, mellettük osztrák, cseh, szlovák nagyszerű versenyzőket láthat a kedves nézőközönség.

Vasárnap az izgalmas futamok mellett a flyboard és a freestyle kategóriák versenyével kápráztatják a kedves nézőket, és ami nagyon izgalmasnak ígérkezik, egy meglepetés futam a DVTK Jegesmedvékkel, akik most jég helyett a vízre szállnak. Minden érdeklődőt várnak a verseny szervezői és a versenyzők is. A belépés egész hétvégén ingyenes.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában