Helyi közélet

2015.08.26. 13:01

Látvány és show: Musical és Miskolc 2015 gálaest

Miskolc - A városhoz kötődő kiemelkedő előadók is fellépnek.

Miskolc - A városhoz kötődő kiemelkedő előadók is fellépnek.

Kamarás Máté fővédnökségével rendezik meg szeptember 25-én a Musical és Miskolc 2015 gálaestet, ahol fellép többek között Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Varga Andrea és Veréb Tamás is.

Példaképek

Az est különlegességét az a koncepció adja, hogy a városból és a megyéből származó immár országos és nemzetközi hírnévre szert tett befutott művészekkel, „példaképekkel” állhattak a pályakezdő tehetségek egy színpadon. A gálára megyei és országos tehetségkutatókon zsűrizett, dobogós helyezéseket elért borsodi fiatalok kerülhetnek be, a szervezők felkérése alapján. Ebben az évben Balogh Zoé, Czelláth Panna, Jurák Lili, Keresztfalvi Bence és Muri Attila, ezenkívül a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada kapta a lehetőséget, hogy a Művészetek Háza színpadán is bizonyítson. Miskolc város önkormányzata hisz a kezdeményezés sikerében, ezért a Kulturális Mecénás Alapból évek óta támogatja a programot. Mindezeken kívül magánemberek, cégek, tehetséggondozó intézmények járulnak hozzá a rendezvény sikeres megvalósulásához.

Az eseményen immár harmadik éve a magyar musicalszínjátszás azon kiemelkedő előadói lépnek fel, akik ezer szállal kötődnek városunkhoz. 2015. szeptember 25-én a Művészetek Háza színpadán áll majd: Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Varga Andrea, Cselepák Balázs, Veréb Tamás, Csiszár István és Kamarás Máté előadóművészek.

Énekesnő Japánból

Egy igazi kulturális kuriózumot is tartogat az este, hiszen a gála fellépőinek sora egy másik földrészről érkező előadóval is bővül. Kamarás Máté fővédnök meghívására a rendezvényen részt vesz Natsuki Yamaguchi énekesnő Japánból.

Zenés, táncos

A 19 órakor kezdődő gálaest minden eddiginél látványosabb zenés-táncos show-t ígér, hiszen a színpadon a Győri Nemzeti Színház két kiváló táncosa, Németh Eszter és Füzi Attila is fellép majd.

ÉM


Natsuki Yamaguchi


Információk

Jegyek augusztus 24-től kaphatók a Művészetek Háza jegypénztárában. Észak Hűségkártyával 2900 forint helyett 2500 forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában