Helyi közélet

2015.08.19. 13:39

Kitüntették a cigándi polgárőröket Kovácsvágáson

Cigánd - A kovácsvágási Megyei Polgárőrnapon a cigándiak munkáját is elismerték.

Cigánd - A kovácsvágási Megyei Polgárőrnapon a cigándiak munkáját is elismerték.

A közelmúltban Kovácsvágáson rendezték meg a Megyei Polgárőrnapot, amelyen a cigándi alakulat is részt vett.

Köszönet

– Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak minden polgárőr­ társamnak, akik részt vettek a rendezvényen, de természetesen azoknak is, akik tagjai a szervezetünknek, de sajnos idehaza maradtak – mondta Oláh Krisztián, Cigánd polgármestere. – Büszkén mondhatom, hogy immár közel 60 tagot tart számon szervezetünk. Jó hír, hogy hamarosan elfoglalhatjuk új irodánkat, miután megérkeztek a bútorok. Az eseményen az Országos Polgárőr Szövetség Polgárőr Érdemkereszt bronz fokozatát vehettem át, mely elismerés úgy érzem, nemcsak engem illet, hanem azokat is, akik segítik munkánkat, tagjai szervezetünknek. Köszönet azoknak, akik szabadidejük egy részét, önzetlenül a település biztonságának megóvására fordítják. Külön köszönet Varga László elnök úrnak aki megszervezte az utazást, és intézi a cigándi szervezet mindennapos feladatait.

ÉM


A cigándi csapat

Az utazó csapat:György István, Nagy Gergely, Szabó Gábor, Veress László, Németh István, Németh Csaba, Orosz István, Oláh József, Varga László, Oláh István, Oláh Zoltán, Oláh Krisztián


Kovácsvágás - Kovácsvágáson rendezték meg a XVI. megyei polgárőrnapot. Az alábbi kitüntetéseket adták át a rendezvényen. tovább »

Kovácsvágás - Kovácsvágáson rendezték meg a XVI. megyei polgárőrnapot. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában