Helyi közélet

2015.08.29. 17:06

Kitűnők: tizennyolcan egy osztályból…

Miskolc - A miskolci Kossuth iskola elsős növendékei nagyon kitettek magukért a múlt tanévben.

Miskolc - A miskolci Kossuth iskola elsős növendékei nagyon kitettek magukért a múlt tanévben.

Az Észak-Magyarország történetében hagyomány, hogy megjutalmazza az adott tanévben „színötös” bizonyítványt szerző diákokat. A kitűnők képeiből összeállított tablókat folyamatosan közöltük a nyár folyamán. Az augusztus 15-i és 22-i számunkban megjelent tablók különlegessége, hogy a bemutatott csupa ötösök közül 18 első osztályos (1. a) kisdiák mind a miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola növendéke.

Köszönjük a tanítóknak

A szülők, a gyerekek nevében ezúton szeretnék megköszönni Dudás Anikó és Kóródi Anikó tanító nénik egész éves, áldozatos munkáját. Ugyanilyen sikeres 2015/2016-os tanévet kívánunk! A 2. a osztály.

ÉM


Aszaló, Miskolc - Az aszalói tantestület kiáll az iskola igazgatója mellett. tovább »

Budapest, 2015. augusztus 29., szombat (MTI) - Csaknem 1,2 millió általános iskolás és középiskolás diák számára kezdődik meg kedden a 2015/2016-os tanév. A hivatalos tanévnyitót idén a Borsod megyei Hejőkeresztúron tartják, az iskolakezdés jelentős anyagi terheinek csökkentése érdekében mintegy 650 ezer tanuló ingyenesen kapja meg a tankönyveket. A pedagógusok bére újabb 3,4 százalékkal nő. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában