Helyi közélet

2015.08.01. 14:09

Interjú: Markus Greg

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal producer/lemezlovas Markus Greg volt, aki sok érdekeset mesélt a miskolci hallgatók számára!

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal producer/lemezlovas Markus Greg volt, aki sok érdekeset mesélt a miskolci hallgatók számára!

Szabi: Hogyan telt az elmúlt egy éved?

Markus Greg: Mondhatni picit visszább vettem a dolgokat zenei téren és kicsit a szemlélődő funkciót vettem fel, ami annyit jelent, hogy elmentem több mainstream és underground buliba is, ahol többek között megfigyeltem mi az a plusz dolog, ami az embereknek kell, amire a közönség részéről igény mutatkozik. Ibizán is jártam, szóval ott is rengeteg tapasztalatot tudtam begyűjteni.

Szabi: Nyugtass meg azért, hogy nem hanyagolod a stúdiót?

Markus Greg: Nem, nem csak bulizni jártam, szóval érkeznek hamarosan a zenék is.. :) Készülőben van az új Anymood & Markus Greg nóta, csak picit lassabban halad a munka mióta Gergőék (Anymood) Németországban élnek, de igyekszünk azért vele, tehát egy-két hónap aztán hallgatható és élvezhető lesz mindenki számára a dal. Legutóbb egyébként élőben az Anymood és jómagam Debrecenben a Loftban voltunk hallhatóak, ahol egy nagyon remek kis party jött össze, aminek pedig nagyon örültünk, hogy a közönség remekül vette a zenéket és velünk együtt bulizott. Egyébként a zenéhez klip is van tervezve, aztán majd kiderül mikor tudunk időt szánni rá....az ötletek már a fiókban vannak. :) Saját fronton szintúgy aktív vagyok, hiszen az elmúlt hónapokban jelentek már meg Markus Greg zenék és most is három track készen várja sorát vagyis, hogy kiadásra kerüljenek. Minél nagyobb kiadónál szeretném, ha napvilágot látnának, szóval leginkább most ezen dolgozom... Az FLD Recordsnál is jön majd ki zeném, vagyis nagy rá az esély, de akkor akarok majd erről beszélni bővebben, amikor már minden biztos...:)

Szabi: Ibiza? Milyen volt a Fehér Szigeten?

Markus Greg: Négy napot töltöttem kint Ibizán lemezlovas barátaimmal, ahol interaktív bulizás, valamint a szakma fortélyainak ottani megismerése szerepelt a középpontban.Nagyon jó volt azt látni, hogy az emberek akár nappal, akár éjszaka egy buliba a zene szeretete miatt mennek el és nem azért, hogy megmutassák magukat az új ruhájukban. :) Aki Ibizára megy az nem "pózolni" akar, hanem igényesen szórakozni. Nincs olyan egy több ezres partyn sem, hogy valaki ok nélkül, szándékosan a másikba beleköt, hiszen kint tisztelik egymást a bulizók. A DC 10-ben nappal voltak remek bulik és több ezer partyarc. A Sankeys szintén zseniális volt, a Spaceben pedig Vagabundos nyitón voltunk, ahol Luciano és Ame zenéltek hatalmasat! Nem lenne rossz a kinti mentalitást idehaza is érezni..:) A naplemente és a Cafe Del Mar beach pedig egy külön élmény, ahol állíthatom, hogy a világ legszebb naplementéje láthat, amit minden szezonban több millióan néznek meg Ibizán.

Szabi: Tervek?

Markus Greg: Az Anymoodal folyamatosan megy tovább a munka és idén szeretnék egy saját albumot is kihozni, ahol kizárólag az én munkáim jelennek majd meg. Augusztus 14-én pedig Muhiban a RealXtreme beachen várunk mindenkit egy hatalmas őrületre, szóval tessenek készíteni a táncos cipőket! :)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában