Helyi közélet

2015.08.30. 14:07

Interjú: Kustánczi Lia

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kustánczi Lia volt, aki többek között Ibizai élményeiről is mesélt a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kustánczi Lia volt, aki többek között Ibizai élményeiről is mesélt a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Hogyan telt az idei nyarad?

Kustánczi Lia: Elég mozgalmasan, hiszen nemrég érkeztem haza Libanonból, de Horvátországban is a közelmúltban volt szerencsém játszani, egy nagyon szép helyen. Most pedig a miskolci fellépésem után az úti cél már Németország, szóval mondhatni mozgásban vagyok..:) A nyár végülis erről szól, én pedig akár itthon, akár egy távoli országban imádom szórakoztatni és imádok zenélni az embereknek. Szeptemberben aztán lesz egy kis pihenő, így pont jó lesz nyár után az a néhány hét csendesebb időszak... Persze Ibizát sem lehet kifelejteni, ahol szintén nemrég jártam és szakmai szemmel is kellőképpen szemügyre vettem a szigetet a zenélésen kívül.

Szabi: Mesélj picit, milyen volt idén Ibiza számodra?

Kustánczi Lia: Idén is nagyon jó volt Ibiza, így most sem okozott csalódást számomra..:) Amikor nem játszottam, akkor a nagy sztárok estjeire látogattam el, ahol Hardwell most is bebizonyította, hogy miért ő az én szerelmem még mindig...:) De David Guetta "Fuck Me I m Famous - Pacha" partyja is a kedvencek között van és ha már Pacha akkor legyünk büszkék a magyar Stadiumx formációra, hiszen idén nyáron több alkalommal is zenéltek a srácok David Guetta bulijában a fehér szigeten, ami olyan sok élményt adott.

Szabi: Zenei újdonság?

Kustánczi Lia: Pár hónapja jelent meg,számomra szintén egy világsztárral Dj Klubbingman-el közös dalunk a "Make Some Noise" és igazán megtisztelő,hogy vele dolgozhattam. A nóta leginkább a Melbourne és az EDM ötvözete,amit nagyon kedvelek, hiszen remekül beindítja a közönséget. Kicsit lágy, szóval aki nem szereti a fesztivál hangzást még az is azt mondja, hogy beindul a lába rá..:) Persze fontos, hogy a közönséget kiszolgáljuk,de nem vagyok álszent olyat játszom ami a szívemhez is közel áll... Nem titok az underground vonal jó ideje magával ragadott és a deep hangzás is el tud varázsolni. A zene az egy szerelem mindenki számára..:)

Szabi: Tervek?

Kustánczi Lia: Célok között szerepel a Rise Fm, amiben aktívan részt kívánok venni mind dj, de tervben van több új track elkészítése is a közeljövőben. Roberto Rios-al és Dan Sparks-al már együtt dolgozunk egy új zenén, amit novemberre tervezünk kihozni. Lesz még idén több külföldi fellépésem is, valamint ázsiai turné, szóval nem lesz kilométer hiányom..:)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Lia,további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában