Helyi közélet

2015.08.22. 23:58

Interjú: Anna & the Barbies

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Pásztor Anna és Pásztor Sámuel, vagyis az Anna & the Barbies oszlopos tagjai voltak, akik minden friss információt megosztottak miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Pásztor Anna és Pásztor Sámuel, vagyis az Anna & the Barbies oszlopos tagjai voltak, akik minden friss információt megosztottak miskolci hallgatókkal.

Szabi: Milyen volt a Lovagi Tornák Terén fellépni?

Anna & the Barbies: Elképesztően szép a hely, olyan mint egy ultramodern lovagi torna színhelye, ötvözve egy stadionnal..:) A színpad is fantasztikus volt, imádtuk minden percét a koncertnek és köszönjük a miskolci közönségnek, hogy a hideg este ellenére is ennyire sokan maradtak velünk végig. Szeretünk Titeket! :)

Szabi: Hogyan telt az elmúlt néhány hónap és milyen a nyár?

Anna & the Barbies: Rengetek koncert van mögöttünk, nyáron pedig a fesztiválszezon pörög, így mi is sok ilyen rendezvényen léptünk és lépünk még fel. Augusztus elején pedig immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a "Woodstock az Ugaron" elnevezésű Anna & the Barbies zenekar rajongói tábora, amely Ópusztaszeren várta az érdeklődőket. A rendezvényen egy hatalmas Jurtában játszottunk, amely több mint 250 fő befogadására alkalmas, a tisztelt egybegyűltek pedig három napon keresztül ugyanilyen jurtákban tölthették az éjszakákat. Idén a Bábel a Loyal, az Ozone Mama, de a helyi rendőrkapitány zenekara is ott volt velünk és játszott az egybegyűlteknek. Ezenkívül zajlott egy nagyon jó VOLT fesztivál, amit szintén imádtuk, egy Sziget és most egy Strand fesztivál amiben ismét nem csalódtunk, hiszen hatalmasan jó közönség fogadott bennünket.

Szabi: Új album?

Anna & the Barbies: A következő hónapok tervei között szerepel az új lemez munkálatainak elkezdése, úgyhogy ahhoz gyűjtjük most az anyagokat magunkban. Ötletek már vannak, így ahogy vége szeptemberben a fesztiválszezonnak elkezdjük a dolgokat összegereblyézni, októberben pedig elindul a munkafolyamat. Várható megjelenés tavasszal...:)

Idén november 25-én lesz viszont egy Anna and the Barbies - akusztikus koncert a MOM Kulturális Központban, ahol Sena (Irie Maffia) lesz az egyik vendégünk, a másik pedig Tóth János Rudolf (Hobo BB ), aki egy igazi bluse legenda.

Szabi: Egyre több zenekar mond le az albumformátumról és tér át a szórványos dalmegjelentésekre. Esetetekben felmerült ez?

Anna & the Barbies: Az album mindig egy korszak lezárása, a pont az i-n, egy kézzel fogható relikvia, ami emlékbe zárja az alatt a bizonyos időintervallum alatt megtörtént álmokat, reményeket és élményeket. Ha csak tízen veszik meg, album akkor is kell! A következő tíz évben ha szabad, akkor legyen minden úgy, mint az elmúlt tíz évben volt és van.

Szabi: Tervek?

Anna & the Barbies: A lemez elég nagy falat egy zenekarnak, szóval ez az ami most kiemelt figyelmet kap részünkről a fellépések mellett. Jövő tavasszal tervezünk egy országos akusztikus turnét is és külföld is tervben van, amiről mindenképp beszámolunk neked Szabi, ha lesznek konkrétumok. :)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket Nektek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában