Helyi közélet

2015.08.11. 13:20

Interjú: Andro

Miskolc - Szabi beszélgető partnere Andro volt, aki minden aktuális információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi beszélgető partnere Andro volt, aki minden aktuális információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Milyen volt ismét Miskolcon játszani?

Andro: Nagyon jó volt, én nagyon élveztem, hogy ismét a Factory közönségének zenélhettem és remélem az emberek is így érezték :) Tavaly a nagyszínpadon voltam és jövőre úgy néz ki, ha érkezem akkor megint ott leszek megtalálható, de ez a mostani "NeXTApes" stage is remek feelinget adott az estének. Jók ezek a miskolci bulik mindig :)

Szabi: Picit tekintsük vissza a múltba, hogyan telt az elmúlt fél éved és milyen az ide nyár eddig?

Andro: A nyár nálam általában a fesztiválokról szól, de a legtöbb dj-nél így van ez ilyenkor. Igaz, vannak klub fellépéseim ebben az időszakban is, de legyünk őszinték, ilyen időjárásban nem nagyon van az embereknek kedve zárt térben bulizni. Nyáron eddig a Balaton Soundot mondanám csúcspontszerűnek, hisz az idei Soundon kiváló időben játszhattam a Party Arénában Dannic, Zedd, Quintino valamint a Muzzaik előtt. Ami nagyon fontos még és amire régóta vártam az a rádióműsorom, ami végre elindult "Bodyrock Radio Show" néven pedig minden szombat este hallgatható a Petőfi Rádióban. Mondjuk most pont nem, mert nyári szünet van, viszont szeptembertől ismét a lovak közé csapunk ezt megígérem.:)

Szabi: Stúdiózás várható-e a közeljövőben?

Andro: A zenekészítést valamiért leadtam mostanában és inkább a Dj-zés kapott nagyobb hangsúlyt az életemben, de ez nem azt jelenti, hogy nem hiányzik az alkotás folyamata vagy a zeneírás... Egyelőre most ezeket a vágyaimat meg indíttatásaimat a fellépésekben, valamint a rádiós mixekben élem ki, ott próbálok kreatívkodni, viszont nyilván ezt ne hasonlítsuk össze a zeneírással. A jövő majd eldönti, mikor lesz vagy lesz-e friss Andro megjelenés. :)

Szabi: Tervek?

Andro: Leginkább azon leszek, hogy a Bodyrock érjen el minél több hallgatót, így ez kiemelt helyen szerepel a jövőben is számomra, na meg szeretnék támogatni több magyar fiatal, tehetséges, kreatív zeneszerző srácot, ahogy eddig is tettem a 11 - adás alatt.. Sok jó zenei anyagot szoktam kapni, aminek kifejezetten örülök. Mindenkinek válaszolok, leírom a véleményemet, ezzel is segítve a munkájukat. Idén nyáron lesz még néhány fesztivál, ahol hallható leszek, szóval ezeket is várom, de minden fontos infó a facebook oldalamon elérhető, amit igyekszem naponta frissíteni.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában