Helyi közélet

2015.08.07. 17:13

Barcikai a hónap kézbesítője

Kazincbarcika, Miskolc - Előfizetőink segítségét kérjük: szavazhatnak és nyerhetnek.

Kazincbarcika, Miskolc - Előfizetőink segítségét kérjük: szavazhatnak és nyerhetnek.

Májusban indult és év végéig tartó akciónk során előfizetőink segítségével szeretnénk megtalálni az Év kézbesítőjét. Játékunk többfordulós, minden hónapban a beérkező szavazatok alapján kihirdetjük – és lapunk hasábjain be is mutatjuk – a hónap nyertesét. Év végén pedig az összes voks figyelembevételével választjuk meg az év legnépszerűbb Észak-Magyarország-kézbesítőjét.

Olvasóink is nyerhetnek

Mind a havi győztes, mind a végső nyertes értékes díjazásban részesül. Természetesen szavazóink is nyerhetnek, minden hónapban díjazzuk a játékban részt vevő szerencséseket (be is mutatjuk őket), sőt az év végén minden szavazó között megejtünk még egy sorsolást. Ha elégedett az Észak kézbesítésével, és szeretné, hogy az Ön újságkihordója kapja az Év kézbesítője megtisztelő címet és a vele járó jutalmat, akkor az újságunkban hetente megjelenő szelvényen, illetve az ott megadott elektronikus módon szavazzon és nyerjen! „A legjobb kézbesítő” verseny májusi bajnoka a kánói Kövesdi Béláné Mártika volt, júniusban pedig Taktaharkányból Lamos Györgyné Piroska diadalmaskodott. A júliusi győztes pedig Makádi Istvánné Marika kazincbarcikai kézbesítő lett. „A kezdetektől dolgozik az Észak-Magyarország terjesztésénél. Munkáját pontosan, reklamációmentesen végzi, mindig lehet rá számítani. Szívesen adja át tapasztalatait a kollégáknak” – jellemzi Kálmán Mária terjesztési menedzser.

Az egész család terjeszt

Makádi Istvánné férjével és fiával végzi a kézbesítést két körzetben, mintegy 150 előfizető várja, hogy eljuttassák hozzá kedvenc napilapját. Két gyermekük van, egy fiú és egy lány, és két unokával is büszkélkedhetnek. Makádi úr a kiosztóhely vezetője, tizenkét körzetbe indul útjára tőlük Ózd, Edelény, Szilvásvárad felé a hajnali kettőkor érkező újság. Négykor ők is elkezdik a terítést, legkésőbb fél hatra minden előfizető olvashatja a friss Északot. Van olyan, aki már négykor az ablakban áll, várja az újságot – meséli Marika. Rendelkeznek egy masszív előfizető bázissal, de főként anyagi okok miatt nehéz bővíteni a kört – teszi hozzá. Az olvasók szívesen veszik a járási oldalakon a megnövekedett vidéki tartalmakat, de nem bánják, ha még több helyi aktualitás be tud kerülni a lapba. Nagyon fontos a kapcsolattartás az előfizetőkkel, főként a díjbeszedéskor, van, hogy félórákat is beszélgetünk mindennapi problémáikról – fejti ki Makádi úr.

Marika a reggeli feladatok elvégzése után a családi ebédet készíti, illetve időnként önkéntes munkát végez a Máltai Szeretetszolgálatnál, vagy segít ismerősöknek a kerti munkában. Nagyon hálásak az előfizetők szavazataiért, köszönik a bizalmat.

ÉM-PGY


Tudnivalók

A júliusi sorrend:

1. Makádi Istvánné

2. Lamos Györgyné

3. Kövesdi Béláné

4. Ruzsák Csaba

5. Szabó István

Webkamerákat sorsoltunk ki azok között, akik szavaztak július hónap kézbesítőjére és kérdésünkre helyesen válaszoltak. Nyerteseink: Rémiás Bertalanné, Miskolc; Molnár Gáborné, Rudabánya; Szabó Lászlóné, Alacska. A nyerteseknek gratulálunk, nyereményüket szerkesztőségünk ügyfélszolgálatán vehetik át augusztus 31-ig 9–15 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában