Helyi közélet

2015.07.10. 15:12

Újra az egészségé a főszerep Bogácson

Bogács - 2015. július 11-12. között kerül megrendezésre a XI. Bogácsi Egészségnapok a termálfürdő területén, melynek házigazdája Schirilla György, a nemzet rozmárja és jógaoktatója.

Bogács - 2015. július 11-12. között kerül megrendezésre a XI. Bogácsi Egészségnapok a termálfürdő területén, melynek házigazdája Schirilla György, a nemzet rozmárja és jógaoktatója.

Az egészségmegőrzés jegyében interaktív ismeretterjesztő előadásokat hallhatnak az idelátogatók, de a mozgás szerelmesei vízifitness és zumba órákon is részt vehetnek. Az Egészségnapok mindkét napján vendégünk lesz Katus Attila világ- és Európa aerobic bajnok, aki mindkét nap átmozgatja majd az érdeklődőket, azt követően pedig életmód tanácsadást tart. A gyermekeket, valamint a kisgyerekes anyukákat is várjuk programokkal, továbbá trambulin jumping és ”Maminbaba”- hordozós latin fitness bemutató is megtekinthető lesz.

A szombati nap záró akkordjaként 17:30 órától a budapesti Kővirágok Énekiskola- melynek művészeti vezetője Kővári Judit színésznő, énekmester- bogácsi nyári énekkurzusának záróhangversenyét hallgathatják meg az érdeklődők, ismert musical slágerek, szívhezszóló operett melódiák és vidám pop dalok csendülnek fel az énekiskola növendékeinek előadásában.

A hétvégén a Bogácsi Tündöklő és Liliom mazsorett csoport fellépése és egyéb táncbemutatók is színesítik a programot. A rendezvény ideje alatt különböző állapotfelmérések, szűrővizsgálatok, véradási lehetőség és további egészségmegőrző szolgáltatások is elérhetőek lesznek.

További információ: www.bogacs.hu

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában