Helyi közélet

2015.07.01. 17:50

Új bemutatóterem Miskolcon

Miskolc - A cég nagy választékban értékesít emelőket, darukat, tehermegfogókat és sok mást.

Miskolc - A cég nagy választékban értékesít emelőket, darukat, tehermegfogókat és sok mást.

Gergely Tamás, a Columbus McKinnon Hungary Kft. operatív vezetője elmondta: cégük három telephellyel dolgozik Magyarországon. 2003 óta vannak Székesfehérváron, és tegnap nyitották bemutatótermüket Miskolcon, a Kiss Ernő utcában.

– Gyakorlatilag egy szakmai bemutatótermet rendeztünk be. Az általunk képviselt márkák és termékek megtekinthetők, kipróbálhatók! – sorolta az operatív vezető. – Szaktanácsadást szeretnénk majd rendezni. Ha valakinek van egy megoldandó problémája, segítünk neki kiválasztani a terméket és eszközt.

Hogy kiknek hozták létre a miskolci bemutatótermet? Gergely Tamás szerint gyakorlatilag mindenkinek, aki emelési problémákkal szembesül.

– Kedden bemutatkozott az új mobil szervizbusz szolgáltatásunk: ez tulajdonképpen egy házhoz kitelepülő felülvizsgálat – árulta el. – Az emelőeszközöket a hatályos jogszabályok szerint felül kell vizsgálni és ennek az ügyintézését szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy az ügyfél telephelyén képesek vagyunk ezt megoldani.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában