Helyi közélet

2015.07.21. 17:29

Megújul Mezőkövesd közvilágítása

Mezőkövesd, 2015. július 21., kedd (MTI) - Megújul Mezőkövesd közvilágítási hálózata, a 250 millió forintba kerülő beruházásról szóló kivitelezői szerződést kedden írták alá - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város önkormányzata az MTI-vel.

Mezőkövesd, 2015. július 21., kedd (MTI) - Megújul Mezőkövesd közvilágítási hálózata, a 250 millió forintba kerülő beruházásról szóló kivitelezői szerződést kedden írták alá - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város önkormányzata az MTI-vel.A tájékoztatás szerint a korszerűsítésnek köszönhetően csaknem felére csökkennek a városi közvilágítás üzemeltetésének költségei.

Mezőkövesd uniós pályázaton nyert el 250 millió forintot közvilágítási hálózatának korszerűsítésére, a kivitelezést a mezőkövesdi Gomwill Kft. végzi. A munkával a cég a tervek szerint októberre végez, ekkortól új és nagyobb fényű lámpák segítik a közlekedést a város utcáin.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában