Helyi közélet

2015.07.21. 12:44

Kettős tragédia a 37-esen - Előzetesben a halált okozó kamionos

Miskolc - A Miskolci Járásbíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte azt a román állampolgárságú gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint július 18. napján a 37-es főútvonalon haladt kamionjával, amikor egy enyhe balra ívelő, csak rövid távon belátható útkanyarulat előtt szabálytalanul előzni kezdte az előtte haladó autóbuszt.

Miskolc - A Miskolci Járásbíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte azt a román állampolgárságú gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint július 18. napján a 37-es főútvonalon haladt kamionjával, amikor egy enyhe balra ívelő, csak rövid távon belátható útkanyarulat előtt szabálytalanul előzni kezdte az előtte haladó autóbuszt. Az előzés során nem biztosított elsőbbséget a vele szemben Szerencs irányából érkező Renault Thalia személygépkocsinak, amelynek sofőrje az ütközés elkerülése érdekében járműve kormányát elhúzva a bal oldali forgalmi sávban összeütközött az előzésből jobbra visszatérő tehergépkocsi szerelvénnyel. A balesetben a Renault Thalia személygépkocsi két utasa elhalálozott.

A bíróság álláspontja szerint a gyanúsított súlyos KRESZ szabályszegésére, valamint a cselekmény jelentős tárgyi súlya miatt várható büntetés mértékére figyelemmel megállapítható a szökés, elrejtőzés veszélye, ezért augusztus 21. napjáig a gyanúsított előzetes letartóztatásáról döntött.

ÉM-SZB


Bodrogolaszi, Sárospatak - Ketten vesztették életüket abban a közlekedési balesetben, amely a 37-es főúton történt szombaton a reggeli órákban. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában